03 January 2012

Easy Payment Purchase > Public Gold

Public Gold memberi kemudahan pembayaran yang fleksibel kepada dealer dan customer mereka. Di antara kemudahaan itu ialah EPP ( Easy Payment Purchase) / Program Pembayaran Mudah atau yang paling senang faham : BAYAR ANSURAN TANPA FAEDAH.

Program ini dapat membantu customer memiliki emas atau perak dengan  cara bayar dahulu dan miliki emas/perak setelah selesai pembayaran dibuat.Segala pembayaran hendaklah di selesaikan dalam tempoh 4 bulan ( 4 kali bayar) dan setelah selesai bayaran pada bulan ke 4, anda akan memiliki emas/perak tersebut. Caj pentadbiran akan dikenakan sekali sahaja iaitu sebanyak 0.5% daripada jumlah yang anda beli. Saya akan terangkan serba sedikit disini cara-cara pembelian emas/perak kaedah EPP ini disini.

Langkah 1:

Semak harga semasa emas/perak di website ini atau di laman Public Gold/Public Dinar/Public Jewellery. Harga bagi semua item tersebut juga didapati disebelah kanan laman ini. Anda perlu rujuk pada harga We Sell.Langkah 2:

Setelah berpuas hati dengan harga yang diingini, anda terus call/sms saya di talian 019.918.5141. Nyatakan yang anda ingin lock melalui kaedah EPP. Selepas itu SMS kepada saya nama penuh anda beserta no kad pengenalan dan juga no telefon anda.

Hubungi kami di talian 019.918.5141  seandainya anda mempunya sebarang persoalan dan pertanyaan. Kami sedia melayan anda.

2 comments:

asiahemas said...

ANDA MENDAPAT EMAS PD HARGA ANDA LOCK@ORDER, walau sejauh mana pon berubah selepas 4 bulan itu....

di antara sebab mengapa anda perlu memilih EPP.

Nuraidil said...

Setuju. Ianya juga memudahkan untuk kita terus memiliki emas.